Jdi na obsah Jdi na menu
 


Deutschcamp podzim 2012

 Tak konečně je to tady. Třetí kemp ve čtvré verzi. Vlastně Deutschcamp 3.4

Ale aby se to nepletlo s nějakým datem,tak jsme to tak neoznačili.

Přijedou kluci z Rakouska, k výuce přispějí i osvědčení profíci z Brna, pro které je výuka němčniny nejen denním chlebem, ale i radostí.

Vše se bude odehrávat na kopci Damašek nad vesnicí Pustá Rybná od 19. do 21. října. Začíná se na místě ubytováním (od 17 hodin) a pak večeří v 18:30.

V pátek budou hry a konverzace s rakouskými lektory, možná i něco krátkého promítneme.

Výuka bude v sobotu a v neděli dopoledne. Sobotní odpoledne bude pohybové, večer budou opět hry s konverzací a překládaným programem. (do češtiny ) Kluci z Rakouska nám řeknou něco víc o sobě a o tom, čím žijí.

Končí se nedělním obědem.

Důležité je vědět, že potřebujete s sebou kromě psacích potřeb taky přezůvky a VLASTNÍ SPACÁK. Doporučujeme ještě vlastní napínací prostěradlo. Jinak na chalupě vše je. 

Cena je 500 Kč pro studenty, pracující budou platit 800 korun. Platí se na místě, ale požadujeme přihlášení předem, nejpozdějí do středy 17.10. na adresu nejsisam@volny.cz nebo na telefon 734 681 591.

Blíže o našich platebních a stronovacích podmínkách najdete zde , je to podobné jako u English Campů.

Přesné místo konání je 49°43'5.363"N, 16°7'14.307"E . (Koukněte na mapy.cz.) Kdyby někdo bral s sebou auto a měl volná místa, nebo kdyby naopak někdo hledal svezení autem, případně spolucestující do vlaku nebo autobusu, tak dejte vědět.

A kdybyste chtěli nejen přeposlat link, ale i třeba vytiskonut pozvánku pro kamaráda nebo kamarádku, tak je ke stažení zde .

Těšíme se na Vás.