Jdi na obsah Jdi na menu
 


Zrušení letního kempu

3. 6. 2011

Vážení a milí, kteří jste se přihlásili na letní kemp,

nastaly zásadní změny, během jediného týdne nám z realizačního týmu vypadlo 11 Američanů.

 Proto nejsme schopni zajistit takový kemp, jaký jsme inzerovali a na jaký jsme se všichni společně s Vámi těšili. 

Hledali jsme možnosti, co s tím dělat, zvažovali jsme toho hodně, ale nic neodpovídalo uspokojivě původnímu záměru.

Někteří z Vás jedou na English Camp kvůli angličtině, jiní se těšili na krásné prostředí v Karlově (nebo aspoň oddych od Brna), někteří se těšili na večerní programy nejen o Americe, ale i o Bohu a o křesťanství. Někteří se těšili na tým organizátorů, které znají, někteří třeba na více z těchto faktorů. Případně vás rodiče pro nějaký z těchto důvodů na kemp přihlásili.

Zkoumali jsme mnoho alternativních řešení, ale ani jedna z našich zvažovaných náhradních variant nedokáže uspokojit požadavky velmi různorodé skupiny těch, kteří se přihlásili. Došli jsme k závěru, že kemp úplně zrušíme a doporučíme Vám tyto možnosti:

  1. Církev bratrská z Frýdku Místku pořádá v Beskydech ve stejném termínu podobný kemp, jaký jsme plánovali my. http://ecfm.cz/index.htm Některé z organizátorů osobně známe a kemp můžeme vřele doporučit. S organizátory jsme o tom mluvili, a pokud se rozhodnete včas, tak mají ještě volná místa. Problém je ale v tom, že kemp je věkově omezen a cílen na účastníky ve věku 15-20 let. (Věříme, že Jirka B., kterému je už taky skoro 15, by se ještě vešel.)
  2. Pokud byla Vaší hlavní motivací dovolená v krásném prostředí Jeseníků, tak Vám doporučujeme jet do Karlova, do chaty Edison. http://www.chataedison.cz/ Ceny jsou příznivé, chatu jsme v zimě prohlédli, setkali jsme se se solidním jednáním a rozhodně ji doporučujeme k pobytu.
  3. A pokud jste se chtěli setkat se starými známými tvářemi (nebo jen se známými tvářemi, to zní líp), tak pro vás máme sice jen velmi slabou náplast, ale něco přece: Mohli bychom se sejít v neděli 24.7. večer, něco opéct, podělit se o čerstvé zážitky z Karlova nebo z Beskyd (případně odkudkoliv – je to Vaše volba), zavzpomínat na naše kempy a když bude zájem tak si třeba společně pustit nějaký anglicky mluvený film. S opékáním začneme tak přibližně těsně před sedmou hodinou, ale můžete přijít i dřív – od 17 hod budeme naproti v kulturním domě Sýpka na adrese Kytnerova 1.

Ještě jednou se omlouváme a věříme, že to příště vyjde líp.