Jdi na obsah Jdi na menu
 


English Camp podzim 2014

20. 9. 2014

Podzimní English Camp bude opět na Pusté Rybné.

Podrobnější informace:

 

Ubytování: v pokojích po 4 a více lidech v podkroví kouzelné romantické roubenky přestavěné v 80. letech na ubytovací zařízení pro mladší a duchem stále mladé lidi. V některých pokojích jsou palandy, v jiných matrace na zemi. Komfort není s moc hvězdičkami, ale vytíženost chalupy v průběhu celého roku svědčí o tom, že kdo tam jednou byl, ten si to místo většinou zamiloval. A to i přesto, že WC je v budově jedno pro dámy, jedno pro pány a zbytek kapacity řeší kadibudky.

 

Ubytovat se můžete v pátek v době od 16:30 do 18 hodin. Doporučujeme vzít s sebou spacák (určitě) a případně taky ještě napínací prostěradlo přes matraci.

 
Program bude jako vždy začínat v pátek 31.10. v 18:00 přivítáním a večeří, potom rozřazovací test, společné hry a konverzace.  

V sobotu bude dopoledne výuka ve skupinách podle pokročilosti. Budou 3 bloky po 60, resp. 45 minutách (viz  schedule ). Mezi hodinami ve třídách budou bloky aktivit, založené na celkovém tématu víkendu. Samozřejmě v angličtině, s českým překladem. V části nedělní ranní hodiny chystáme opět hlasité čtení z anglického překladu Bible, s korekcí výslovnosti a s krátkou diskusí. Tento nápad jsme převzali z jiných kempů, kde si to účastníci moc pochvalovali. tak se těšte taky. 

Případní přítomní předškoláci budou mít program s troškou angličtiny a krátkou výpravou do okolí (dle počasí). Po obědě bude pro všechny podle počasí možnost výletu, společných her pro děti i dospělé nebo trošku rukodělek. Po večeři program s písničkami, hrami a povídáním pro malé i pro dospělé a film - ještě doladíme, následně opět možnost konverzace s rodilými mluvčími.  

V neděli dopoledne výuka a závěrečný společný program, oběd a odjezd domů.

 
Pro příjezd na místo doporučujeme z Brna bus ve 14:50 (ze Zvonařky, přestup v Křižánkách), nebo vlak ve 14:57 (z hl.n.) s možným přestupem do autobusu, nebo s dojezdem do Pusté Kamenice, zast. a pak 4,66 km pěšky přes les. 

  
A
tady najdete popis cesty, jak se na místo dostat.

 Ceny:

dospělí             850,- Kč

studenti            640,- Kč

děti 6-15 let      530,-Kč

děti 2-6 let        420,-Kč

děti 0-2 roky     zdarma

Pro všechny naše víkendovky platí následující platební a stornovací podmínky.

Kdybyste si chtěli vytisknout pozvánku pro sebe nebo Vaše známé, tak klikněte sem .

 

Těšíme se na Vás všechny, ale žádný ubytovací objekt není nafukovací (ani kapacita tříd), takže kdo dřív přijde… (tedy kdo se dřív přihlásí )…

 Hlásit se můžete na adresu  nejsisam@volny.cz

 

 

 

Těšíme se na vás.